Over je docent/coach

Jouw docent/coach in dit programma is Ingrid Schoen:

Ik ben eigenaar, trainer en bedenker van de gespreksmethodiek Huis van je Leven Methode, waarmee inmiddels honderden zorgprofessionals werken in hulpverleningsgesprekken. Ik werk als docent en online coach met een achtergrond als Verpleegkundige en Praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk. 

Dit online programma is iets anders dan de cursus 'Huis van je Leven Methode ', dat is echt een gespreksvaardigsheidstraining voor hulpverleners. Wil je hier meer over weten kijk dan op de website: www.huisvanjeleven.nl

Ik wilde met 'Je Leven in Balans met Huis van je Leven' een online programma maken waarin mensen zichzelf kunnen coachen, ze te helpen te reflecteren op hun leven. Voor mensen die een vol hoofd of vol leven ervaren. 'Huis van je Leven' als metafoor biedt de mogelijk structuur aan te brengen in je gedachten en daarmee hernieuwd overzicht te creëren. Ik geloof dat mensen zelf de beste oplossing hebben voor hun vraagstuk of probleem. Door de juiste vragen te stellen kom je dichterbij deze oplossing.

Een beetje orde scheppen in de chaos van het leven, want levens van mensen zijn vaak een kluwen van vragen, uitdagingen, kansen, angsten, problemen en geluksmomenten. In balans blijven kan in verschillende levensfases een flinke klus zijn. Dit online programma kan je daarbij helpen. Zeker in tijden van de Corona-crisis waar ons leven letterlijk op zijn kop staat en alles anders gaat dan normaal. Een moment om een pas op de plaats te maken en een kijkje te nemen in jouw 'Huis van je Leven'".

PS. Heb je een vraag aan mij? Neem contact met mij op via mail: [email protected]